torstai 8. toukokuuta 2014

Mustikka-cupcakesit

Koska edellinen teksti oli niin lyhykäinen, niin ajattelin kirjoittaa vielä toisen kuppikakku-päivityksen. ^^ Mustikka-cupcakesit ovat synttärikutsuiltani. Niiden ohje on osittain samanlainen kuin muumitalokuppikakkujen, joten kauheasti uutta ei tule. Näissä on kuitenkin vaniljakuorrute, kun mustikkamuffinsseihin sopii sekä kuningatar että vanilja. Kesää odotellessa voi käyttää pakastemustikoita ja haaveilla tulevasta... :)

Mustikka-cupcakesit (n. 12 kpl)

Tee mustikkamuffinsseja muumitalokuppikakku-ohjeen mukaan. (huom! vuokapaperit voivat olla minkävärisiä vaan tässä, joten käytä mitä haluat. :))
Anna muffinssien jäähtyä.

Kuorrute:
1 prk Valion vaniljarahkaa
3 dl kermaa
Koristeluun strösseleitä

Vatkaa kerma vaahdoksi ja vatkaa sitten joukkoon rahka. Pursota kuorruteella ruusut tähtityllaa käyttäen muffinssien päälle. Aloita pursottaminen keskeltä ja kierrä sitten ympäri, niin ettei rakoja jää. Koristele strösseleillä.


2 kommenttia:

  1. Tein näitä pikkusiskoni syntymäpäiväkutsuille ja hän piti niistä kovasti samoin muut kutsuvieraat. Ohjetta oli helppo seurata ja kuorrutekin onnistui hyvin. Mustikan maku sopi tosi hyvin yhteen vaniljarahkan kanssa. :D

    VastaaPoista