Tässä ohjeessa ei ole niin voimakasta makua, minkä takia sen kanssa kannattaa tarjota tuoreita marjoja. Minulla oli tarjolla vadelmia, mitkä sopivat tosi hyvin, mutta mansikat sopivat oikein hyvin kanssa.
Yksinkertainen ja helppo ohje ilman jauhoja, eli siis kesän makuja vain vielä maistelemaan! :D
Kuningatarsemifeddo
1 prk/330g Valio vanhan ajan vaniljakastiketta (ei välttämättä löydy joka kaupasta, käytin itsekin kerran vain jotain vaahtoutuvaa vaniljakastiketta ja mittasin vaa'alla oikean määrän, toimi hyvin)2 prk (à 200g) Valion kuningatarrahkaa
Vatkaa vaniljakastike mahdollisimman kovaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Vatkaa sekaan kuningatarrahka. Vuoraa talouskelmulla pitkulainen, nelikulmainen vuoka (esim. noin 7x7x22 cm) tai käytä jäädykevuokaa. Lusikoi semifeddo vuokaan ja tasoita pinta. Pakasta vähintään 4 tuntia.
Kumoa semifeddo vuoasta tarjoiluvadille ja ota tuorekelmu pois. Koristele ja tarjoa tuoreiden vadelmien kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti