maanantai 18. toukokuuta 2015

25-vuotissynttärit

Tänä vuonna päätin, että kun sopivasti täytän 25 vuotta, niin olen tarpeeksi vanha pitämään vaaleanpunaiset, söpöt, tyttömäiset synttärijuhlat. :D

Se näkyi lähinnä juhlapöydässä:


Olin taas väsännyt rutkasti liikaa leipomuksia, piti oikein sukulaisten käydä hakemassa jämiä, jotta ei jäisi vanhentumaan jääkaappiin.. XD Urheasti vieraani kyllä yrittivät tyhjentää ruokapöytää, mutta eivät ne ole ikinä siinä onnistuneet. Leipomisintoni ylittää aina vieraiden vatsan tilavuuden. :D

Menu oli seuraavanlainen:
- Salaattia ja suolaisia tuorejuustokierteitä
- vegaanimustikkasmoothiet
- gl-juustokakku
- sitruunaminikuppikakkuja eri kuorrutteilla (GL)
- minttusuklaakonvehteja (GL)
- mustikkakuppikakkuja (GL)
- mansikkavaniljatäytekakku (GL)
- vadelmaraakakakkua (kokeilin yhdestä blogista)

Laitan blogiin sitten ohjeita taas erillisinä teksteinä, yritän saada mahdollisimman monta tänne mutta leivon aina enemmän kuin ehdin/ saan aikaiseksi kirjoitettua, joten saa nähdä kuinka paljon ehdin näistäkin juhlista laittaa reseptejä.. :)

Ennen kuin laitan kuvia synttärileipomuksista, niin pitää kyllä mainostaa, että ostin Raision Confetti-liikkeestä aivan ihanan näköisen tarjoilutelineen, oli lintuhäkin mallinen ja tosi söpö! Hieman kyllä hintava, mutta oli niin suloinen, etten voinut vastustaa. Ja näyttää niin nätiltä, kun sinne laittaa erilaisia tarjoomuksia! :)

  
Mutta sitten itse herkkuihin.. eli tarjolla oli:

vadelmaraakakakku
 
Gluteeniton mansikka-vaniljatäytekakku

Gluteeniton juustokakku, salaattia ja tuorejuustokierteitä (makuina valkosipuli ja aurinkokuivatttu tomaatti sekä oregano)
disneyprinsessa-kuppikkakkuja (gl-mustikkakuppikakkuja)sitruunaminikuppikakkuja (gl) ja minttusuklaakonvehteja
lintuhäkkitelineessä oli samoja leipomuksia...
vielä lähikuva minikuppikakuista ja konvehdeista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti