maanantai 12. lokakuuta 2015

Nopeat ja suussasulavat banaanisuklaatoastit

Sama periaate kuin köyhillä ritareilla, paitsi että tämän on kerrosvoileipä ja väliin tulee banaania ja nutellaa. :) Banaani ei ole pakollinen, jos ei pidä yhdistelmästä, voi laittaa leipien väliin vain nutellaa. Superhelppo ja nopea ohje, löysin sen alun perin Yhteishyvä-lehdestä.
Näitä voi tehdä niin monta kuin jaksaa syödä (ohjeessa ainekset kahdeksaan toastiin eli neljälle), mutta itse olen huomannut oman vatsani rajan kulkevan siinä parissa kolmessa toastissa, kun ne kuitenkin ovat aika täyttäviä. :)

Banaanisuklaatoast (8 toastia, riittää 4:lle)
16 vaaleaa neliöpaahtoleipää / tai muuta vaaleahkoa viipaleleipää
Nutella-levitettä / mitä tahansa pähkinäsuklaalevitettä
banaaneja (2-4 riittää)
2 kananmunaa
2 dl maitoa
1 tl kanelia

Levitä jokaisen leivän päälle pähkinäsuklaalevitettä. Laita banaaniviipaleita puolelle leipäviipaleista ja nosta loput leivät niiden päälle.
Sekoita vispilällä munat, maito ja kaneli. Kasta toastit munamaitoseoksessa (jos loppuu kesken, tee lisää) ja paista rasvassa pannulla kauniin ruskeiksi. Leikkaa toastit kolmioiksi (puoliksi) ja tarjoa lämpiminä vaniljajäätelön kanssa.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. On kyllä! Melkein unohdan näiden olemassaolon, kun ei saa sotkea käsiään kunnolla jauhoihin, niin ei tunnu "oikealta" leivonnalta. XD Mutta ovat todella hyviä! ^^

      Poista