Persikkarahka (n. 7 annosta)
4 dl kermaa1 1/2 prk (à 250g) maitorahkaa TAI 1 prk (200g) Valion sitruunarahkaa ja 1 prk (250g) maitorahkaa
100g sitruunatuorejuustoa
6 rkl sokeria
3 tl vaniljasokeria
iso tölkki säilykepersikoita
Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa sekaan maitorahka tai sitruunarahka ja maitorahka. Vatkaa sitten joukkoon sokerit. Leikkaa persikat paloiksi. Jos haluat koristella rahkan persikkaruusulla, jätä syrjään suunnilleen yksi ja puoli persikanpuolikasta. Lisää persikkapalat rahkaan ja sekoita. Kaada rahka tarjoilukulhoon ja tasoita pinta. Leikkaa syrjään laitetut persikat viipaleiksi ja muotoile niistä ruusu keskelle. Aseta viipaleet hieman toistensa päälle ympyrän muotoon. Aloita uloimmasta ja jatka sisäympyrään, kunnes viipale ei enää mahdu. Leikkaa yksi viipale puoliksi ja aseta palat keskelle.
Huom! Persikat ovat vetisiä, joten niitä ei kannata laittaa paljon ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti