tiistai 9. kesäkuuta 2015

Dr. Oetkerin arvonta

Dr. Oetkerilla oli Facebookissa ja Instagramissa koko kevään jatkunut kilpailu "Mitä tahansa leivotkin". Siinä myös välillä arvottiin palkintoja kuvien lähettäjille, jotka oli osallistuneet tiettyyn päivämäärän mennessä. Tuo viimeisin arvontavoitto sattui osumaan kohdalle ja eilen sain hakea ihanan paketin postista! :D
Oli kauheasti erilaisia kivoja leivontatarvikkeita ja kun sieltä tuli niin paljon sokerimassaa niin tuli heti sellainen fiilis, että nytpä harjoittelen sitä, teen ainakin koristeita, sillä pidän kyllä enemmän muista kakkukuorrutteista. Eriväristen sokerimassojen lisäksi sain geelivärejä, strösseleitä, myös sitä uutaa super hero-strösseliä, jota on pitänyt ostaa! ^^ Lisäksi tuli kuppikakkuvuokia, suklaahippuja, liivatelehtiä, vaniljasokeria ja leivinjauhetta, geelikoristetta ja jalkapalloleivoksien koristelupakkaus, sekä pari pientä ohjevihkosta. En malta odottaa, että pääsen käsiksi niihin, suunnittelin jo itse asiassa yhden kakun ulkonäönkin, kun olin niin fiiliksissä. :) Joten kiitos vain Dr. Oetkerille, tulee kyllä käyttöä tuotteille!
Arvontavoittoon osunut kuva oli yksi raparperipiirakkakuva instagram-tililläni, laitan reseptin pikapuoliin tänne. Jos haluaa katsoa leipomuskuviani myös instagramissa, käyttäjänimeni on made_by_mili. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti